Mağazamıza Hoşgeldiniz !
TR
TRY
  • USD
  • EUR
  • TRY
Filtreler

Karite & Vitamin-E El Yapımı Doğal Sabun

Soaphia Karite & Vitamin-E Doğal El Yapımı Sabun

100 gr kesilmiş 1 kalıp sabun olarak sevk edilir.

Shea-Karite (besin deposu), Batı Afrika’da bulunan Karite fındık ağacından ve Mangifolia ağacından elde edilir. Güneşin zarar veren mor ötesi ışınlarını engelleyen cinnamic asidi, doğanın kanıtlanmış olduğu nemlendiricisi özelliği ile koruma sağlar. E vitamini içeren bu yağ içeriğindeki anti oksidanlar sayesinde, çevrenin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini gidermesine yardımcı olur, Antioksidan moleküller hücre yapılarına zarar veren serbest radikalleri engeller ve nötralize eder. Günlük kullanımlarda cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturduğunu hissederek keyifle kullanılacak , her cilt tipinin, özellikle de hassas ve kuru ciltlerin kullanabileceği dengeleyici, canlandırıcı bir görünüme kavuşturur. Cilt üzerinde kimyasal artık bırakmadan deriye nüfuz eder. . F vitamini ise kuruyan ve çatlayan deriyi yatıştırır.Saça sürülüp sıcak tutulduğunda saç bakımını da yapar, onarır. E ve F vitaminleri bakımından oldukça zengindir linoleic, linolenic ve arachidonici içeriği vitaminler vasıtası, kollagenin yapılanmasını sağlayarak derinin gevşemesini engeller kırışık oluşumunu yavaşlatır



INCI* İçindekiler - Ingredients

Butyrospermum Parkii [extra shea butter] - Karite(Shea) Yağı
Aromatherapy quality essential oils - Aromaterapi Temel Yağları

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil – Saf Zeytin Yağı
Cocos Nucifera (Coconut) oil – Hindistan Cevizi Yağı
Helianthus Annuus(Sun Flower) Seed Oil - Ayçiçek Yağı
Elaeis Guineensis [Palm] oil – Palmiye Yağı
Butyrospermum Parkii [Shea/Karite Butter] – Karite(Shea) Yağı
Ricinus Communis [Castor] Seed Oil – Hint Yağı

Cilt Tipleri

Her türlü cilt tipine uygundur.Özellikle olgun,kuru ve hassas ciltler.

* The official dictionary for cosmetic ingredients is the INCI system (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) which has been established in the early 1970’s by the Personal Care Products Council (former CTFA, Cosmetic, Toiletry, and Fragrance Association)

* Kozmetik bileşenler ile ilgili olarak, uluslararası bir tanımlama yapılıp INCI(International Nomenclature of Cosmetic Ingredients- Uluslararası Kozmetik Bileşenler Sözlüğü) adı ile bir tanımlamaya gidilmiştir. Tüm kozmetik hammaddeler INCI karşılığı ile tanımlanmıştır. Şimdiye kadar tanımlı yaklaşık 17 bin INCI adı bulunmaktadır. Üreticiler kendi ticari adlarını verirken, ürünü tanımlamak için içeriğindeki bileşenin INCI adını belirtmek zorundadır

Lütfen Dikkat

Ürünlerimizde gerçek saf bitki özleri ve yağları kullanılmış olup, hassas ve alerjik ciltli kişilerin dikkatli kullanması önerilir.
Hiçbir hayvansal madde içermez. Tamamen doğal ürünlerden yapıldığı için elde, yüzde ve tüm vücutta güvenle kullanılabilir.
Maximum
İş Bankası
World Card
Yapı Kredi Bankası
Bonus
Garanti Bankası
taksit
sayısı
Taksit Toplam taksit
sayısı
Taksit Toplam taksit
sayısı
Taksit Toplam
2 15.00TL 29.99TL 2 15.00TL 29.99TL 2 15.00TL 29.99TL
3 10.00TL 29.99TL 3 10.00TL 29.99TL 3 10.00TL 29.99TL
4 7.50TL 29.99TL 4 7.50TL 29.99TL 4 7.50TL 29.99TL
5 6.00TL 29.99TL 5 6.00TL 29.99TL 5 6.00TL 29.99TL
6 5.17TL 31.04TL 6 5.17TL 31.04TL 6 5.17TL 31.04TL
7 4.48TL 31.34TL 7 4.48TL 31.34TL 7
8 3.95TL 31.64TL 8 3.95TL 31.64TL 8
9 3.57TL 32.09TL 9 3.57TL 32.09TL 9

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 



___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Başa Dön