Mağazamıza Hoşgeldiniz !
TR
TRY
  • USD
  • EUR
  • TRY
Filtreler

Lavanta & Neroli El Yapımı Doğal Sabun

Soaphia Lavanta & Neroli Doğal El Yapımı Sabun

100 gr kesilmiş 1 kalıp sabun olarak sevk edilir.

Neroli (portakal çiçeğinden çıkarılan bir esans) özellikle kuru, hassas ve yaşlı cilt tipleri için rahatlatıcı ve yumuşatıcı bir özelliğe sahiptir. Lavanta üçlendirici özellikleri ile tüm cilt tipleri için harika bir çiçek. Gençleştirici etkisiyle ün yapmış bu yağla güzel, yumuşak ve çiçeksi aroma ile zenginleştirilmiştir. Doğal kil renginde ve lavanta tomurcukları ile süslenmiş bu sabun , hassas ciltler için ekstra yumuşak, mükemmel sonuç veren etkiye sahiptir. Neroli yağı temizleyici ve tazeleyici özelliğe sahiptir. Tatlı ve çiçekli kokusuyla parfümeride bolca kullanılan bir yağdır. (Nerolinin toplam yıllık üretimi Fas’ta 700, Tunus’ta 600 kg kadardır. 1000 kg çiçekten yaklaşık 1 kg yağ üretilir. Bu yüzden çok kıymetli bir yağdır.)

INCI* İçindekiler - Ingredients

Lavandula Officinalis [French lavender buds] -Fransız Lavantası Tomurcukları
French clay -Fransız Kili
Indigo natural colour
Aromatherapy quality essential oils - Aromaterapi Temel Yağları

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil – Saf Zeytin Yağı
Cocos Nucifera (Coconut) oil – Hindistan Cevizi Yağı
Helianthus Annuus(Sun Flower) Seed Oil - Ayçiçek Yağı
Elaeis Guineensis [Palm] oil – Palmiye Yağı
Butyrospermum Parkii [Shea/Karite Butter] – Karite(Shea) Yağı
Ricinus Communis [Castor] Seed Oil – Hint Yağı

Cilt Tipleri

Her türlü cilt tipine uygundur.

* The official dictionary for cosmetic ingredients is the INCI system (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) which has been established in the early 1970’s by the Personal Care Products Council (former CTFA, Cosmetic, Toiletry, and Fragrance Association)

* Kozmetik bileşenler ile ilgili olarak, uluslararası bir tanımlama yapılıp INCI(International Nomenclature of Cosmetic Ingredients- Uluslararası Kozmetik Bileşenler Sözlüğü) adı ile bir tanımlamaya gidilmiştir. Tüm kozmetik hammaddeler INCI karşılığı ile tanımlanmıştır. Şimdiye kadar tanımlı yaklaşık 17 bin INCI adı bulunmaktadır. Üreticiler kendi ticari adlarını verirken, ürünü tanımlamak için içeriğindeki bileşenin INCI adını belirtmek zorundadır

Lütfen Dikkat

Ürünlerimizde gerçek saf bitki özleri ve yağları kullanılmış olup, hassas ve alerjik ciltli kişilerin dikkatli kullanması önerilir.
Hiçbir hayvansal madde içermez. Tamamen doğal ürünlerden yapıldığı için elde, yüzde ve tüm vücutta güvenle kullanılabilir.
Maximum
İş Bankası
World Card
Yapı Kredi Bankası
Bonus
Garanti Bankası
taksit
sayısı
Taksit Toplam taksit
sayısı
Taksit Toplam taksit
sayısı
Taksit Toplam
2 10.00TL 19.99TL 2 10.00TL 19.99TL 2 10.00TL 19.99TL
3 6.66TL 19.99TL 3 6.66TL 19.99TL 3 6.66TL 19.99TL
4 5.00TL 19.99TL 4 5.00TL 19.99TL 4 5.00TL 19.99TL
5 4.00TL 19.99TL 5 4.00TL 19.99TL 5 4.00TL 19.99TL
6 3.45TL 20.69TL 6 3.45TL 20.69TL 6 3.45TL 20.69TL
7 2.98TL 20.89TL 7 2.98TL 20.89TL 7
8 2.64TL 21.09TL 8 2.64TL 21.09TL 8
9 2.38TL 21.39TL 9 2.38TL 21.39TL 9

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 



___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Başa Dön